ΑΦΕΘΕΙΤΕ

Λουτράκι – Η πόλη του Ύδατος -  Το Λουτράκι Spa είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.  http://www.loutrakispa.gr/ 

Μιά πόλη συνώνημη με το νερό και τα θεραπευτικά του λουτρά, το Λουτράκι τιμήθηκε ως τουριστικός προορισμός πολύ νωρίς, ήδη απο τις αρχές του 1900. Τη δεκαετία του 1930 την πόλη επισκέπτονταν πρίγκηπες και πολλά μέλη της τότε γνωστής αριστοκρατίας της belle époque.

Ο πρώτος βασιλιάς της Ελλάδος ο Όθων επισκεπτόταν συχνά την πόλη για ξεκούραση και υδροθεραπεία. Ο βασιλιάς Φουάτ της Αιγύπτου ήταν επίσης συχνός επισκέπτης της πόλης. Από την αρχαιότητα υπήρξαν διάφορες αναφορές γιά τα νερά της πόλης από τον Παυσανία, τον Θουκιδίδη και τον Ξενοφώντα. Το 1855 δημιουργήθηκαν οι πρώτες ξύλινες καμπίνες και το 1926 αριθμούσαν ήδη τις 105.

Δίπλα στο σημερινό μοντέρνο υδροθεραπευτήριο υπάρχει το αρχικό κτίριο του θεραπευτηρίου το οποίο χτίστηκε τη δεκαετία του 1930. Ήδη από το 1855 ξεκίνησε και η εμπορική χρήση του νερού ως πηγής εσόδων της πόλης. Το Λουτράκι έχει γίνει ακτικείμενο μελέτης πολλών ιατρικών μελετητών και η ποιότητά του συνδέεται με αυτή των πλέων γνωστών Ευρωπαικών νερών όπως του Vichy, Evian και του Perrier. Σήμερα η πόλη προσφέρει ένα υπερμοντέρνο Υδροθεραπευτήριο πλήρως εξοπλισμένο και συγχρόνως διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεται ένας επισκέπτης ενός τουριστικού προορισμού. Τα ιαματικά νερά προσφέρουν θεραπεία για ρευματισμούς, αρθριτικά, νευραλγία και δερματικές παθήσεις.

Το Λουτράκι φημίζεται από την αρχαιότητα για τα νερά του. Το ολοκαίνουργο Υδροθεραπευτήριο http://www.loutraki.gr/portal/page/portal/lp/hservices/spa σας περιμένει να σας αναζωογονήσει με τη δύναμη των Ιαματικών νερών που αναβλύζουν από τα Γεράνεια. Το Υδροθεραπευτήριο είναι 5’ με τα πόδια από το ξενοδοχείο. 

Loutraki Spa

Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου:  Μία αληθηνή όασις ξεκούρασης και περιποίησης

 

 

   
•  1 εξωτερική πισίνα   
•  3 εσωτερικές πισίνες
•  Σάουνα   
•  Ατμόλουτρα   
•  Γυμναστήριο   
•  Ινστιτούτο Αισθητικής   
•  Ατομικούς χώρους ειδικών θεραπειών   
•  Bar και εστιατόριο

 

 

Υδρομασάζ- δινόλουτρα-ντους ψιλής βροχής-λασποθεραπεία-αρωματοθεραπεία -θεραπευτικό και χαλαρωτικό μασάζ.

 

 

  

  

http://www.loutrakispa.gr/

Το Λουτράκι Spa είναι μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο.  http://www.loutrakispa.gr/ 

 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Ξενοδοχείο SEGAS προσφέρει 24 μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια...

Περισσότερα...

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Εκμεταλλευόμενοι το όμορφο φυσικό περιβάλλον της, ιαματικές πηγές, το νερό της...

Περισσότερα...

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

Ξενοδοχείο SEGAS βρίσκεται 80 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την Αθήνα. Απέχει περίπου 7χλμ από την Κόρινθο.

Κάντε κλικ στο χάρτη για να δείτε περισσότερα...