ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕΓΚΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο Σέγκαςένα ξενοδοχείο στο Λουτράκι με τη φροντίδα της οικογένειας Σέγκα.  Το ξενοδοχείο προσφέρει αυθεντική Ελληνική φιλοξενία με  εξατομικευμένες υπηρεσίες σε πολυ προσιτές τιμές.

Είτε επισκέπτεστε το Λουτράκι για θεραπευτικά λουτρά στο Λουτράκι είτε γιά διακοπές είτε γιά επαγγελματικούς λόγους σας προσφέρουμε ένα πολύ ευχάριστο και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαμονή σας. Η φιλοσοφία μας είναι να φροντίζουμε τους φιλοξενουμένους μας ως μέλη της οικογένειάς μας κι εκείνοι μας ανταμείβουν με την αγάπη τους στο ξενοδοχείο και συστήνοντάς μας στους φίλους τους. Οι πελάτες μας έρχονται στο ξενοδοχείο Σέγκας γιατί αισθάνονται οικεία,  φέρνοντας μαζί τους φίλους τους,  επεκτείνοντας έτσι την οικογένεια μας περαιτέρω. Οι μόνιμοι πελάτες έχουν τα αγαπημένα τους δωμάτια και προσπαθούμε πάντα να προσαρμόζουμε τις επιθυμίες και τα αιτήματά τους. Άν λοιπόν έχετε βαρεθεί τις διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων και  επιθυμείτε να ζήσετε την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία, τότε σας περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε.

Δεν λειτουργούμε το ξενοδοχείο στο Λουτράκι με εντολές, κανονισμούς και διατάξεις-για παράδειγμα, έχουμε δωρεάν Wi-Fi internet σε όλο το ξενοδοχείο. Είμαστε όλοι φίλοι, μιά οικογένεια και θέλουμε όλοι σας να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και να περάσετε πολύ ευχάριστα. Γι αυτό και το σέρβις μας είναι απλό αλλά συνάμα πολυ ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες. Οι πελάτες μάς εκτιμούν, μάς αγαπούν και μάς ανταμείβουν με δώρα και γλυκά αλλά περισσότερο με την αγάπη και το χαμόγελό τους. Αυτή είναι η φιλοξενία που προσφέρουμε και που θέλουμε κι εσείς να ζήσετε μαζί μας.

Σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε!

Αριστείδης και Μαρία Σέγκα 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Ξενοδοχείο SEGAS προσφέρει 24 μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια...

Περισσότερα...

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Εκμεταλλευόμενοι το όμορφο φυσικό περιβάλλον της, ιαματικές πηγές, το νερό της...

Περισσότερα...

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

Ξενοδοχείο SEGAS βρίσκεται 80 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την Αθήνα. Απέχει περίπου 7χλμ από την Κόρινθο.

Κάντε κλικ στο χάρτη για να δείτε περισσότερα...